top of page

Hei,

Christian Ellingsen her, og jeg ønsker å bli Ulriken643 sin faste nye toppvakt! :-)


Jeg har mer enn 25 års arbeidserfaring fra byggfag og reklamebransjen. Teamleder/Art Director i reklamebyrå, bas på større byggeprosjekt og attførings-leder med fagansvar for ungdom med utfordringer. Videre har jeg drevet mitt eget foretak som Grafisk Designer for en mengde kunder i mange år. Kundebehandling, service og erfaring med en rekke typer mennesker har alltid stått sentralt i mitt arbeidsliv.

 

Privat tilbringer jeg mest mulig tid på byfjellene. Til fots eller på sykkel. Alene eller med familien min. Jeg har akkurat rundet 50 år, uten at jeg skjønner helt hvordan det skjedde :-) Jeg er voksen, barnslig, erfaren, leken, trygg og kunnskapsrik. Fysisk og mentalt sterk, og blir ofte omtalt som en humørspreder. Og, jeg er usedvanlig stolt av naturen vi har å by på i Bergen med Ulriken, Vidden, Rundemanen m.m. og ønsker at flest mulig skal ta naturen vår i bruk. Jeg er også engasjert i både sport og musikk som fotballtrener og produsent.

Covid19 har påvirket oss alle. Personlig har jeg bestemt meg for å bruke mitt yrkesliv til noe som gir både meg og andre noe positivt. Jeg ønsker å jobbe ute, og jeg ønsker å glede folk. Jeg brenner for å lære barn og ungdom om alle de positive sidene ved friliftsliv, gjerne i kombinasjon med kreativitet.

 

Med min bakgrunn og personlighet kan jeg være en stor ressurs for Ulriken643. Jeg er handy, kreativ og kan kommunisere med de aller fleste. Jeg kan selge Ulriken643 til alle besøkende samtidig som jeg bærer varer, eller rydder uteområdet. Jeg kan gi tips og råd om turer i området, og jeg kan garantere for høy arbeidsmoral og kapasitet.

Jeg håper dette høres spennende ut, og at vi kan snakkes nærmere om stillingen.

Mvh
Christian Ellingsen

 
 
bottom of page